L’ànima de Finca Tobella

John Lipscomb & Núria Tobella

En John Lipscomb i la Núria Tobella són l’ànima i la força de Finca Tobella, un projecte personal amb què expressen la seva peculiar manera d’entendre el vi, de viure’l, de gaudir-lo i de fer-lo gaudir.

Tracten de transmetre una cosa molt senzilla i alhora molt complicada: una personalitat pròpia. I per això compten amb una base d’una qualitat indiscutible, el raïm arrelat al Priorat. A partir d’aquesta realitat, crean una cosa única, el caràcter Finca Tobella.

Finca Tobella és respecte pel medi ambient. És el treball raonat de la vinya. És seleccionar el raïm de manera minuciosa per després elaborar el vi amb cura i  deixar-lo reposar en bòtes fins el moment més òptim per embotellar-lo. El vi evoluciona un temps en ampolla abans de treure’l al mercat.

Però també és un segell personal i un gest de complicitat  familiar. La família com a a base del projecte amb l’ adquisició de les diferents parcel.les de vinya i el segell personal del John i la Nuria. Aquesta personalitat es desenvolupa gràcies als coneixements obtinguts a la Universitat de California, Davis i les experiències professionals compartides en la elaboració de diferents vins.